Locator Чернівці Вищі навчальні закладивулиця Небесної Сотні Вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні Чернівці

Вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях

1
  • Факультет Физической культуры и здоровья человека Черновицкого Национального Университета им. Ю. Федьковича

    вулиця Небесної Сотні, тел. 0 (37) 252-00... показати
    вулиця Небесної Сотні, 4д, тел. +380(37)252-00-58 детальніше
    Вищі навчальні заклади Факультет Физической культуры и здоровья человека Черновицкого Национального Университета им. Ю. Федьковича знаходиться у Чернівцях, вулиця Небесної Сотні.

Коротко про вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях (Чернівецька)

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях (Чернівецька). Locator відомо про одна вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких Факультет Физической культуры и здоровья человека Черновицкого Национального Университета им. Ю. Федьковича , який розташований на вул. Небесної Сотні. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Скільки Вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях?

    За даним Locator на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях ведуть діяльність 1 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях: Факультет Физической культуры и здоровья человека Черновицкого Национального Университета им. Ю. Федьковича.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Факультет Физической культуры и здоровья человека Черновицкого Национального Университета им. Ю. Федьковича.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади у Чернівцях